Back to Blog

Varme Leads med Lead Forensics

Lead Forensics er anset som det bedste og største leadgenereringsprogram i verden. Ved at bruge softwaren fra Lead Forensics, kan du danne dig et fuldt overblik over den trafik, der er på din hjemmeside. Med Lead Forensics er det muligt at se hvilke virksomheder, der besøger din hjemmeside og derfor har du altid varme leads lige ved hånden. Lead Forensics finder dine leads, hvis der er tale om business to business.

Med Lead Forensics kan du:

• Se hvilke virksomheder, der besøger din hjemmeside i realtid.
• Hvilke sider de har besøgt og hvor lang tid, der er blevet brugt på hver enkelt side.
• Hvor de har fundet din hjemmeside – hvad end det er via organiske klik på Google, AdWords osv.
• Hvilken platform de besøger fra – hvilken browser, styresystem, mobil eller computer.
• Dato og tidspunkt for dine besøg.
• Danne dig et fuldt overblik over dine besøgende via det overskuelige interface, der kan tilpasses til dine behov.

Lead Forensics screenshot
Lead Forensics har over 4 milliarder IP-adresser i deres database og der bliver ugentligt tilføjet ca. 100.000 nye IP-adresser. Ingen andre leadgenereringsprogrammer har samme mængde adresser i deres systemer og derfor er du som bruger, altid sikker på, at ingen besøgende smutter uden om deres net.

Hvis du er træt af at bruge penge på onlinemarketing, uden at vide hvem, der besøger din hjemmeside, er Lead Forensics løsningen for dig.

Hos SoftwareDanmark har vi fået rettighederne til at forhandle programmet i Danmark. Ønsker du at høre mere om programmet og om hvordan det kan gøre en forskel for din virksomhed? Så tøv ikke med at tage kontakt til os! Vi kan fanges på telefon 72 200 333 eller på mail info@softwaredanmark.dk

Glem ikke at vi også tilbyder en bred vifte af ydelser inden for online markedsføring, produktion af hjemmesider og annoncering på nettet.

LeadForensics

Contact Formula

Din e-mail adresse vil ikke blive publiceret. Felter markeret med * skal udfyldes