LOGO-FINAL-01

WordPress

WordPress er det mest benyttede content management system (også kaldet CMS) i verden, og findes på adskillige sprog verden over.

WordPress startede oprindeligt som en blog platform, men det er blevet videreudviklet til at være en perfekt CMS løsninger til programmører og designere af hjemmesider. WordPress systemet er gratis at downloade og nemt at installere, og dernæst kan der installeres tusinder af temaer/designs som alle er forprogrammerede og færdige af udviklere rundt om i verden. Disse kan man som regel skrive til, hvis der forekommer fejl eller lignende, og de fleste udviklere er dygtige til at opdatere deres designprodukter løbede. For nye brugere er der altid hjælp at finde på WordPress egen hjemmeside, og ellers er der professionelle folk som os, der arbejder med programmering og design, og har mange års erfaring indenfor WordPress.

Med tiden udviklere WordPress sig hurtigt, og i dag er det et system der har så mange designs, plug-ins og funktioner at man kan lave en komplet hjemmeside ganske gratis. Tusinder af designere og programmører verden over har skabt et overflødighedshorn af en database af funktioner og features der kan installeres og være med til at skabe en helt ny brugeroplevelse i WordPress. Er man dygtig nok, kan man naturligvis også selv programmere fra bunden af.

Hos SoftwareDanmark har vi gennem årene lavet adskillige WordPress løsninger, fra enkelte hjemmesider til avancerede løsninger, online webshops og andre tilpassede funktioner. Derfor er vi også i stand til at tilpasse webløsninger og skræddersy et komplet websystem frit efter virksomhedens behov.

wordpress
wordpress

Hvorfor WordPress?

Der er efterhånden over 70 millioner hjemmesider baseret på WordPress systemet. Dets intuitive design og brugervenlighed gør at hobbybloggere har mulighed for at fortælle om diverse emner uden at være professionelle programmører, og samtidig kan store kommercielle virksomheder holde deres kunder opdateret via hjemmesider, webshops og blogs der alle er udformet i WordPress. Denne alsidighed og brugervenlighed i WordPress, gør at det er meget populært blandt webudviklere og brugere, idet det betyder, at kunder ofte kan løse problemer selv, og derved ikke er bundet til en bestemt virksomhed for evigt, blot fordi de ikke kan gennemskue hjemmesidesystemet.

WordPress sikkerhed

Andre populære Content Management Systemer har været offer for en godt antal af hackerangreb i den seneste tid, men WordPress er en af de sikreste muligheder, I kan vælge. Med korrekt opsætning, sikring af jeres brugernavn og password og den opdaterede kildekode, er I i bedre sikkerhed end de fleste.

SEO optimering med WordPress

I og med at WordPress er verdens største CMS program, så findes der et utal af SEO plug-ins, som kan installeres i hjemmesidens back-end. Når disse er installeret, så viser de hvad der skal gøres anderledes i forhold til tekster med mere. Vi installerer altid et sådant værktøj på hjemmesider vi laver i WordPress, således at vores kunder også altid selv ville kunne SEO optimere deres hjemmeside bedst muligt, hvis de en dag vælger ikke længere at gå med os. Det SEO arbejde der kan gøres herigennem er dog ikke de eneste SEO tiltag der skal til, for at skabe gode resultater, og derfor anbefaler vi altid at vores hjemmesidekunder, samtidig bliver SEO kunder, således at vi kan give dem hele pakken, og skabe bedst mulig SEO optimering.

Mobil hjemmeside

Normalt tager en traditionel hjemmeside sig ikke særlig godt ud på en smartphone. Oftest er teksten meget lille og ulæselig, og det er typisk nødvendigt at zoome ind og ud. Selve menuen er ikke bygget til at blive betjent med en finger, hvorfor navigationen bliver besværlig at have med at gøre, og i det hele taget er hjemmesiden ikke brugervenlig på mobilen.

I takt med at teknologien voksede og tog til, var det nødvendigt at finde en løsning på dette klassiske problem. I dag benytter stort set alle danskere en mobiltelefon, når de skal søge og hente information, og derfor er det vigtigt at de kan få hurtig adgang til det hele. Det kræver en mobilvenlig hjemmeside. En mobiloptimeret hjemmeside er tilpasset, eller direkte designet til brug på en smartphone.

Hos SoftwareDanmark er vi eksperter i udvikling af mobilhjemmesider i høj kvalitet til Android, iPhone, BlackBerry samt WindowsPhone, og naturligvis er dette også muligt at skabe, når man programmerer i WordPress, som er langt fremme i denne proces. I WordPress er det muligt at tilkoble en masse plugins, som styler mobilhjemmesiden, og kodearbejdet er så let at gå til, at hjemmesiden kan designes til perfektion til både computer, tablet og mobil.

BRUG FOR MERE HJÆLP?


Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 72 200 333 eller ved at skrive til info@softwaredanmark.dk.

  Få et uforpligtende Tilbud indenfor 48 timer


  SOFTWAREDANMARK TILBYDER OGSÅ

  Tekstforfatning

  Vores dygtige tekstforfattere kan udarbejde alle former for salgstekster, fra hjemmesidetekster til blogindlæg og brochurer.

  Vores dygtige tekstforfattere kan udarbejde alle former for salgstekster, fra hjemmesidetekster til blogindlæg og brochurer.

  Læs mere

  Oversættelse

  Vi klarer også oversættelser fra dansk til engelsk og omvendt. Er du interesseret i andre sprog, så kontakt os for nærmere aftale.

  Vi klarer også oversættelser fra dansk til engelsk og omvendt. Er du interesseret i andre sprog, så kontakt os for nærmere aftale.

  Læs mere

  Online marketing strategi

  Hos SoftwareDanmark er vi stolte af at være et 360 graders marketing bureau, der arbejder med alle grene af virksomheders online marketing strategi.

  Hos SoftwareDanmark er vi stolte af at være et 360 graders marketing bureau, der arbejder med alle grene af virksomheders online marketing strategi.

  Læs mere

  Retargeting

  Hvad kan retargeting gøre for jer? Retargeting tillader jer at få det rette budskab ud, til den rette person, på det rette tidspunkt.

  Hvad kan retargeting gøre for jer? Retargeting tillader jer at få det rette budskab ud, til den rette person, på det rette tidspunkt.

  Læs mere
  Call-Icon