softwaredanmark

SoftwareDanmark er en IT virksomhed i massiv vækst. Vi arbejder med en indgående viden om det digitale marked, og ved at de bedste resultater skabes, ved at man forstår mennesket bag kunden, og aldrig glemmer brugervenligheden i det endelige resultat.

Vi brænder for digital online marketing, og fra vores kontor i Herlev, hjælper vi dagligt en række spændende kunder med at udvikle deres digitale potentiale. For at sikre de bedste resultater, er det ofte en god ide at have en række forskellige kompetencer til rådighed for et projekt. Vi har derfor sammensat et team af medarbejdere, som alle har vidt forskellige baggrunde og hver deres ekspertise, men som også fungerer i en smuk symfoni, der skaber innovative og kreative løsninger for vores kunder.

De 3 nøgleord hos SoftwareDanmark: Faglighed, grundighed og nysgerrighed

Vi tilbyder en bred vifte af produkter og serviceydelser til vores kunder, men uanset hvad vi arbejder med, så har vi en klippefast tro på at enhver opgave løses bedst ved at kombinere tre af vores vigtigste nøgleord: Faglighed, grundighed og nysgerrighed. Disse grundelementer er en fast forankret del af vores virksomhedskultur og værdisæt, og noget vi aldrig går på kompromis med.

Vi vægter faglige kompetencer højt, og går efter altid at have det højest mulige faglige niveau. Dette opnår vi ved at stille store krav, ikke kun til os selv, men også til vores dygtige samarbejdspartnere. Både faste medarbejdere og freelancekonsulenter hyres ud fra deres talenter med digital marketing, ikke kun målt i år og diplomer, men i høj grad også på personlig erfaring og innovative tankemønstre.

Uanset hvilken opgave vi påtager os, garanterer vi en service i verdensklasse, kombineret med specialistviden, skarpt blik for detaljen og forståelse for de store linjer. Vi er konstant nysgerrige og udfordrende, og vi arbejder hele tiden på at forbedre os og tilegne os ny viden. Det betyder også at vi bruger meget tid på at indhente denne nye viden, og hele tiden følge med de teknologiske trends rundt om i verden. .

Her finder I SoftwareDanmark

Vores hovedkontor er beliggende i Herlev, kun 15 minutters gang fra Herlev Station. Som en ambition virksomhed i konstant vækst, har vi bosat os i store og lyse lokaler, med plads til mennesker, møder og networking. Vi er specialister i online marketing, og det er udelukkende det, vi beskæftiger os med, når vi møder ind på arbejde hver dag.

Vores afdeling i Indien danner rammen for vores designere og programmører, som netop er flyttet til nye, flotte lokaler, hvor de tekniske forhold er endnu skarpere, og sørger for at vi kan arbejde endnu mere stabilt og hurtigt for vores kunder. Her programmerer vi hjemmesider og webshops i alle de store CMS løsninger, lige som vi også designer marketingmateriale til både digitale medier og print. Desuden har vi et team af app udviklere siddende samme sted.

Som supplement har vi en afdeling i Pakistan, som er hovedafdeling for app udvikling. Her har vi faste designere og programmører siddende, som er eksperter i apps til både iPhone, Android og andre platforme, og de arbejder dagligt på at omsætte vores kunders drømme og visioner til virkelighed.

Vores sælgere i Danmark har travlt med kundemøder og kontraktunderskrifter, så som hjælp har vi også et dansk salgskontor på Filippinerne, som sælger og skaber nye kontakter og møder til SoftwareDanmark. Her har vi en række af dygtige sælgere siddende, som er fast tilknyttet vores virksomhed og eksperter i at rådgive potentielle kunder om de bedst mulige løsninger. Desuden har vi mulighed for i travle perioder at hive ekstra sælgere ind, som kan supplere og også har en bred viden om de digitale medier.

Gør karriere hos SoftwareDanmark

Når vi mangler ansatte, vil vi altid slå de aktuelle stillinger op både her på hjemmesiden og på vores sociale kanaler. Vi er på jagt efter de største talenter inden for digital marketing, men det vigtigste for os er din indstilling og evne til at gøre en forskel for kunden. Uopfordrede ansøgninger kan sendes til info@softwaredanmark.dk.

Vi er en virksomhed med højt til loftet og en meget flad organisationsstruktur. Vi ved at alle medarbejdere besidder vigtige kvalifikationer og evner, som kan gavne både vores virksomhed og vores kunders, og derfor kan alle tale frit. Vi brainstormer og udvikler konstant, og har altid mange bolde i luften. Vi sætter pris på at være en god arbejdsplads med glade kollegaer og vi prioriterer det sociale samvær og fleksibiliteten højt.

Er du interesseret i at kickstarte din karriere hos SoftwareDanmark, tilbyder vi en unik mulighed for at skabe bro mellem teori og praksis i erhvervslivet. Har du lyst til at prøve kræfter med alle aspekter af online marketing, har vi har udviklet et intensivt og lærerigt praktikforløb, der klæder dig på til at arbejde med online marketing discipliner som for eksempel SEO optimering, Adwords annoncer og sociale medier.


Få et uforpligtende opkald i dag

SOFTWAREDANMARK TILBYDER OGSÅ

Tekstforfatning

Vores dygtige tekstforfattere kan udarbejde alle former for salgstekster, fra hjemmesidetekster til blogindlæg og brochurer.

Vores dygtige tekstforfattere kan udarbejde alle former for salgstekster, fra hjemmesidetekster til blogindlæg og brochurer.

Læs mere

Oversættelse

Vi klarer også oversættelser fra dansk til engelsk og omvendt. Er du interesseret i andre sprog, så kontakt os for nærmere aftale.

Vi klarer også oversættelser fra dansk til engelsk og omvendt. Er du interesseret i andre sprog, så kontakt os for nærmere aftale.

Læs mere

Online marketing strategi

Hos SoftwareDanmark er vi stolte af at være et 360 graders marketing bureau, der arbejder med alle grene af virksomheders online marketing strategi.

Hos SoftwareDanmark er vi stolte af at være et 360 graders marketing bureau, der arbejder med alle grene af virksomheders online marketing strategi.

Læs mere

Retargeting

Hvad kan retargeting gøre for jer? Retargeting tillader jer at få det rette budskab ud, til den rette person, på det rette tidspunkt.

Hvad kan retargeting gøre for jer? Retargeting tillader jer at få det rette budskab ud, til den rette person, på det rette tidspunkt.

Læs mere
call