LOGO-FINAL-01

Hjemmesider

I dag er der mange muligheder for at få lavet en billig hjemmeside, og der findes masser af muligheder på nettet, for selv at downloade en billig hjemmesideskitse. Desværre er der derfor også mange, som bliver fristet af at købe en billig hjemmeside uden at tænke på konsekvensen. Når vi skriver desværre, så er det fordi at vi tit oplever kunder som selv har prøvet at gå hele vejen med at lave en billig hjemmeside, uden at vide hvordan dette gøres korrekt. Til sidst opdager disse kunder at temaet måske ikke er 100 % færdigbygget eller optimeret, og derved står man med en hjemmeside som ikke fungerer optimalt, og som måske også skader virksomhedens SEO optimering.

PERSONLIGE HJEMMESIDER

Hos SoftwareDanmark gør vi en forskel for vores kunder, og vi ligger stor vægt på at vores løsning skal være med til at gøre jeres og jeres brugeres hverdag lettere. Vi starter altid vores arbejdsgang med at lave en grundig behovsanalyse for netop jeres hjemmeside. Når den er foretaget, og vi forventningsafstemmer forventningerne til resultatet, opbygger vi en hjemmeside og en virtuel platform som er specielt tilpasset jeres virksomhed. At vi er grundige og specialtilpasser alt arbejde, betyder dog ikke at vi er dyre. Tværtimod. For vi ved at hjemmesiden i dag er virksomhedens virtuelle visitkort, og det mener vi ikke skal være en dyr affære at få fat i. Vi har erfaring i, og arbejder med, alle former for CMS løsninger såsom WordPress, Magento og Umbraco m.m. Det sikrer at mulighederne er uendelige og at vi opnår den største fleksibilitet i resultatet. Vi mobiloptimerer naturligvis også alle hjemmesider, så de vises perfekt på mobilskærme og tablets. Vi arbejder i en test-version af jeres kommende hjemmeside, som I naturligvis får adgang til, og som danner grundlag for kommunikationen under hele processen. Først når I er tilfredse med resultatet, sætter vi det online og i brug for jeres virksomhed.

MOBILOPTIMEREDE HJEMMESIDER

For bare 10 år siden havde mange virksomheder slet ikke en hjemmeside. Dette var inden den digitale revolution, der medførte at stort set alle virksomheder fik udarbejdet en hjemmeside og en digital platform for deres brand. Udviklingen gik dog ikke i stå dér og i dag befinder vi os i en digital tidsalder, der stiller flere krav end nogensinde før, til virksomheders digitale kunnen og formåen. I dag sker 55 % af alle søgninger på tablets og smartphones. Det er altså lidt over halvdelen af brugerne der ser virksomhedens hjemmeside på en mindre skærm. Alligevel har 60 % af alle virksomheder ikke en hjemmeside, der er mobiloptimeret og dermed går glip af et salg, fordi forbrugerne forlader siden igen. Hos SoftwareDanmark er alle vores hjemmesider mobiloptimerede og tilpassede alle browsere. På den måde sikrer vi at I ikke går glip af et salg, fordi jeres hjemmeside ikke fungerer på den nyeste smartphone.

Herunder kan du se et udpluk af de hjemmesider vi har produceret


dan
kar
 
hope
con1
 
san
klinger
 
mech
virum
 
Vincentz
tn
 

VIGTIGE FAKTORER I HJEMMESIDER

Når man designer og programmerer en hjemmeside, er der centrale elementer, som er med til at forme den perfekt optimerede hjemmeside. Det handler nemlig ikke kun om koder og filer, men lige så meget om helt simple visuelle elementer, som skal tiltrække forbrugeren. Her stiller SoftwareDanmark selvfølgelig op med ekspertise og rådgivning i forhold til virkemidler og kombinationer, dog designes alle hjemmesider efter kundens ønske.

LAYOUT

Med layout menes den måde som grafik, tekst og annoncer er arrangeret på en hjemmeside. Når man designer hjemmesider er det et helt centralt mål at hjælpe den enkelte forbruger med at finde de rigtige oplysninger på et øjeblik. Dette bevirker at man skal bevare en balance, konsistens og integritet i designet, således at det er overskueligt, æstetisk flot og let at navigere rundt i.

FARVER

Valget af farver på en hjemmeside afhænger af formålet med siden, samt kundegruppen for produktet/servicen der sælges. En hjemmeside kan være alt fra simpel sort/hvid til multifarvet eller med enkelte stærke kontraster. Det vigtigste er dog at hjemmesidens farver kan formidle den personlighed eller organisation, som står bag hjemmesiden. Hos SoftwareDanmark bliver alle hjemmesider designet i websikre farver.

GRAFIK

Grafik er mange ting, alt fra logoer, billeder, ikoner med mere. Alle former for grafik er med til at forbedre hjemmesidens design, men det må aldrig blive på bekostning af brugervenligheden. Derfor er det vigtigt at man holder sig for øje, at indsættelse af grafik ikke må overbelaste og sløve hjemmesiden, når den skal indlæses.

FONTS

Brugen af forskellige skrifttyper kan forbedre en hjemmesides design, men de kan også tage overhånd. Især i 1990erne så man et overforbrug af forskellige fonts og kringlede skrifttyper der var umulige at læse. I dag fungerer de fleste webbrowsere således at de kan læse et udvalg af antal skrifttyper/fonts, og hvis browseren støder på en font den ikke kan læse, afløses denne af en ”substitut”. Dette kaldes websikre skrifttyper. Hos SoftwareDanmark arbejder vi som udgangspunkt med at designe hjemmesider, der udelukkende indeholder website skrifttyper og dermed mindsker sidens loading tid.

INDHOLD

Indhold og design kan sammen forbedre budskabet og formålet med hjemmesiden. Når først layout og det visuelle er på plads, er det vigtigt at man ikke glemmer sidens egentlige indhold. Skrevne tekster skal altid være relevante og brugbare for ikke at forvirre læseren. De skal besvare alle spørgsmål forbrugeren måtte sidde med, og være skrevet så man sikrer at brugeren bliver på hjemmesiden. Tekst på hjemmesider bør altid være optimeret til søgemaskinerne, være af en passende længde, indeholde relevante søgeord, og være skrevet i et naturligt sprog.

BRUGEROPTIMERET DESIGN

Det er ikke nok at man har en æstetisk smuk hjemmeside, der opfylder alle tekniske krav. Uanset hvad teknik og regelsæt siger, så skal en virksomheds hjemmeside være designet til slutbrugeren. Det vil også sige at hvis slutbrugeren ikke kan finde ud af at bruge hjemmesiden, så er den ikke designet godt nok, uanset hvor teoretisk korrekt den er udarbejdet.

NAVIGATION

Hjemmesiders arkitektur, samt menu og navigationssystemer skal designes i forhold til hvordan forbrugeren søger og ser hjemmesiden. Det skal være let at navigere rundt og finde de nødvendige oplysninger, og den ønskede information skal gerne kunne findes ved så få klik som muligt.

MULTIMEDIE

Multimedie elementer kan være en fordel at have på hjemmesider, hvis de vel at mærke bidrager med noget positivt. Relevante videoer og audio-filer i forskellige designs, kan hjælpe forbrugeren med at opnå en bedre forståelse eller finde informationer. Dette medfører at forbrugeren bruger mere tid på hjemmesiden, hvilket vi som virksomhed gerne vil have. Man bør dog aldrig indlemme irrelevante multimediefiler på sin hjemmeside.

KOMPATIBILITET

Hos SoftwareDanmark arbejder vi effektivt med kompatibiliteten af vores hjemmesider. Det vil sige, at hjemmesiden designes, så den vises optimalt i alle browsere og operativsystemer, samt på alle tablets og skærme.

TEKNOLOGI

De forbedringer der er kommet i teknologien, især de senere år, har givet designere og programmører en væsentlig større frihed, når det gælder design af hjemmesider. I dag kan der tilføjes animationer og innovation i webdesign, som får hjemmesiden til at fremstå frisk, dynamisk og professionel.

INTERAKTIVITET

Interaktivitet kan også kaldes engagement, og skal designes til at øge forbrugerens deltagelse og engagement på hjemmesiden. Dette kan både være i mængden af tid der bruges, antallet af varer der købes, penge der bruges eller tilføjelser af kommentarer og anmeldelser. Interaktivitet/Engagement kan også være udfyldelse af e-mail formularer eller sign-up til nyhedsbreve.

BRUG FOR MERE HJÆLP?


Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 72 200 333 eller ved at skrive til info@softwaredanmark.dk.

  Få et uforpligtende Tilbud indenfor 48 timer


  SOFTWAREDANMARK TILBYDER OGSÅ

  Tekstforfatning

  Vores dygtige tekstforfattere kan udarbejde alle former for salgstekster, fra hjemmesidetekster til blogindlæg og brochurer.

  Vores dygtige tekstforfattere kan udarbejde alle former for salgstekster, fra hjemmesidetekster til blogindlæg og brochurer.

  Læs mere

  Oversættelse

  Vi klarer også oversættelser fra dansk til engelsk og omvendt. Er du interesseret i andre sprog, så kontakt os for nærmere aftale.

  Vi klarer også oversættelser fra dansk til engelsk og omvendt. Er du interesseret i andre sprog, så kontakt os for nærmere aftale.

  Læs mere

  Online marketing strategi

  Hos SoftwareDanmark er vi stolte af at være et 360 graders marketing bureau, der arbejder med alle grene af virksomheders online marketing strategi.

  Hos SoftwareDanmark er vi stolte af at være et 360 graders marketing bureau, der arbejder med alle grene af virksomheders online marketing strategi.

  Læs mere

  Retargeting

  Hvad kan retargeting gøre for jer? Retargeting tillader jer at få det rette budskab ud, til den rette person, på det rette tidspunkt.

  Hvad kan retargeting gøre for jer? Retargeting tillader jer at få det rette budskab ud, til den rette person, på det rette tidspunkt.

  Læs mere
  Call-Icon