LOGO-FINAL-01

APP UDVIKLING til markedets bedste priser!

Hos SoftwareDanmark er professionalitet et kerneelement bag enhver af vores forretninger – Også når det drejer sig om app udvikling. Vi er et software bureau, som arbejder yderst professionelt, og gør en dyd ud af vores kompetencer indenfor både marketing og app-produktion. Hos SoftwareDanmark er I i gode hænder, når jeres app skal designes og produceres.

HVORDAN VI ARBEJDER MED APP UDVIKLING

Hos SoftwareDanmark er vi med jer hele vejen fra ideudvikling til produktion, og markedsføring af jeres færdige app. App udvikling og tilfredshed fra kunden, skal følges ad, og hos SoftwareDanmark er det alfa og omega at vi bevarer en god kommunikation og dialog med vores kunder, gennem hele processen. Det sikrer at vi hele tiden kan arbejde mod at skabe det bedste resultat, og hurtigt kan foretage ændringer, hvis der træffes nye beslutninger, eller der findes fejl i den praktiske udførsel af en ide. App udvikling kan være en omhyggelig og tidskrævende proces. Hos SoftwareDanmark er vores app team specialister i applikationsudvikling, og har de rette kompetencer til at sikre at processen optimeret, og at jeres virksomhed ender med at få leveret en brugerdefineret app der lever op til jeres krav og ønsker til en ekstern applikation. Da antallet af forskellige enheder og tablets stiger, gør efterspørgslen på app udvikling også. I dag er det vigtigere end nogensinde at en færdigudviklet app kan fungere på forskellige platforme, og i forskellige systemer. Derfor designer SoftwareDanmark også cross platform applikationer der passer til både Apple iOS, Android, og Windows.
app-udvikling

PROCESSEN BAG EN APP UDVIKLING

“Kunne det ikke være smart, hvis man…” Hos SoftwareDanmark ved vi at det er i ide-fasen at der kan dukke guldkorn op. I har endnu ikke særlig konkrete forestillinger om den færdige app, men I har identificeret et problem eller et behov, som en app udvikling kan være løsningen på. Jeres behov fra os af i denne fase er sparring og faciliteter, hvilket vi gerne bidrager med. Hos SoftwareDanmark hjælper vi jer med at optimere jeres ide og med jeres originale koncept i centrum, indgår vi i dialogen om udvikling og realisering. Vi bygger alle råd og anbefalinger på vores erfaringer og kompetencer inden for app udvikling, men også fra de forskellige brancher vi som mennesker kommer fra. Efter ide-fasen kommer visualiseringen. Her er der styr på den grundlæggende ide, og projektet er blevet mere konkret. De første skitser er måske tegnet og designet, og der er begyndt at blive tænkt på flow og brugeroptimering. I denne fase kan SoftwareDanmark assistere med grafisk bistand og konceptudvikling. Vores dygtige designere og grafikere gør jeres ide mere håndgribelig, og ønsker om for eksempel farvetema, stil, og elementer tages i betragtning når der udvikles et udkast til den grafiske fremstilling. Når visualiseringen er på plads, påbegyndes designet. Dette er det egentlige arbejde set fra et teknisk synspunkt. Her kan SoftwareDanmark bidrage med projektplanlægning og forventningsafstemning. Vi laver en nøje planlægning af udviklingsforløbet, og markerer faser og milepæle for projektet. Afhængig af projektets kompleksitet og innovation, indrettes planlægningen så den er tilpasningsdygtig, for på bedste vis at kunne tage hånd om muligheder og udfordringer der måtte opstå undervejs. I den næste fase, realiseringen, programmeres og testes app’en. Det er muligt for vores kunder at komme til os direkte i denne fase, med et færdigt udkast og design, som der ønskes udarbejdet. I så fald står SoftwareDanmark blot for udvikling og kvalitetssikring af app’en. App’en testes naturligvis grundigt, og eventuelle fejl rettes i løbet af processen for at kvalitetssikre indhold og funktionalitet.

Bedst & Billigst – Gratis tilbud på app udvikling inden 48 timer

Vi ville meget gerne give dig et helt konkret svar, men desværre er det ikke så enkelt at give en pris på en app udvikling. I SoftwareDanmark går vi ind for at vores kunder aldrig betaler for mere end de får, og derfor skræddersys alle priser også til det specifikke projekt. Når vi skræddersyer en pris på jeres app udvikling tager vi højde for faktorer som kompleksitet, tidsplan, hvor mange faser der skal udarbejdes, grafik og animationer, teknik med mere. At udvikle en app er en organisk og dynamisk proces der er afhængig af adskillige trin og mange variabler. Derfor er alle udviklings forløb også unikt, og som kunde er det bedste udgangspunkt at have en klar tanke om sine behov og ønsker. På den måde kan vi bedre specificere en pris. Vi giver pris garanti på alle App ideer, så har du fået et andet skriftligt tilbud fra CVR registreret virksomhed, så matcher vi prisen minus 10%!

BRUG FOR MERE HJÆLP?

Vi håber at I med denne guide er blevet blot lidt klogere på hvad SoftwareDanmark kan udrette inden for app udvikling, og hvordan arbejdet kan hjælpe jeres virksomhed med at skille jer ud fra konkurrenterne.

  Få et uforpligtende Tilbud indenfor 48 timer


  SOFTWAREDANMARK TILBYDER OGSÅ

  Tekstforfatning

  Vores dygtige tekstforfattere kan udarbejde alle former for salgstekster, fra hjemmesidetekster til blogindlæg og brochurer.

  Vores dygtige tekstforfattere kan udarbejde alle former for salgstekster, fra hjemmesidetekster til blogindlæg og brochurer.

  Læs mere

  Oversættelse

  Vi klarer også oversættelser fra dansk til engelsk og omvendt. Er du interesseret i andre sprog, så kontakt os for nærmere aftale.

  Vi klarer også oversættelser fra dansk til engelsk og omvendt. Er du interesseret i andre sprog, så kontakt os for nærmere aftale.

  Læs mere

  Online marketing strategi

  Hos SoftwareDanmark er vi stolte af at være et 360 graders marketing bureau, der arbejder med alle grene af virksomheders online marketing strategi.

  Hos SoftwareDanmark er vi stolte af at være et 360 graders marketing bureau, der arbejder med alle grene af virksomheders online marketing strategi.

  Læs mere

  Retargeting

  Hvad kan retargeting gøre for jer? Retargeting tillader jer at få det rette budskab ud, til den rette person, på det rette tidspunkt.

  Hvad kan retargeting gøre for jer? Retargeting tillader jer at få det rette budskab ud, til den rette person, på det rette tidspunkt.

  Læs mere
  Call-Icon