LOGO-FINAL-01

Online Marketing

Der er meget mere under overfladen på online succes, end blot at have en pålidelig hjemmeside med trafik. Online marketing – og især succes med online marketing – er et stort spind af tråde og elementer, som skal bindes sammen, samt komplimentere og støtte hinanden. Planlægning af en rentabel online marketing strategi er ikke nemt, men det er det værd hvis I ønsker at sikre resultater. Internettet er i hurtig bevægelse, og I er nødt til konstant at være up-to-date for at vide hvordan I holder jeres markedsføring frisk og effektiv. I en onlineverden hvor opmærksomhed er valuta, er det vigtigt at tiltrække jeres målgruppe, hvis I ønsker at udvikle jeres forretning og online marketing. Og det gør i.

KORT OM VORES ONLINE MARKETING TJENESTER

SoftwareDanmark tilbyder en række online marketing tjenester, som kan ses nedenfor. Vores services kan spænde fra strategi til planlægning, udførelse og undervisning. Vi arbejder ud fra at vi sammen kan opbygge en stærk online tilstedeværelse for jeres virksomhed, gennem et katalog af værktøjer og online marketing teknikker. I har det bedste kendskab til jeres virksomhed og kunder, mens vi har det bedste kendskab til hvad der virker og giver succes online. Men vi stopper ikke bare dér. Vi kan også være behjælpelige med at oprette en stærk online marketing strategi, som vil få jeres virksomhed til at hæve sig over mængden. Vi kan skabe fængende blog tekster, der vil skabe en læsertrang hos jeres læsere, og vi kan være med til at øge jeres brand og tilstedeværelse på de sociale medier, så kunderne føler en stærk forbindelse med jeres virksomhed.

ONLINE MARKETING ER KOMMET FOR AT BLIVE

Internettet har forvandlet markedsføring og butiksdrift som vi tidligere har kendt det. Ligegyldigt hvad vi gør, så er internettet kommet for at blive, og i takt med at onlineforbruget er eksploderet, har online marketing gjort det samme. I dag findes der næsten ingen virksomhed som ikke bør have internettet som centrum for deres marketingstrategi. Online marketing er et vidt begreb der giver jer mulighed for at udføre marketing aktiviteter der spænder fra markedsundersøgelser, til en forbedret kundeservice, og over i bannerreklamer, sponsorerede opslag med mere. Kanalerne tæller naturligvis jeres virksomheds hjemmeside og eventuelle webshop, men også blogs, e-mail, sociale medier og reklamebannere. Mulighederne er nærmest uendelige, og selvom der er forskel på hvordan virksomheder bør være tilstede online, kan man ikke komme uden om at være det, i en eller anden grad.

HJEMMESIDER

Engang var det nok at have en hjemmeside, uanset hvordan den så ellers så ud. Det er det ikke i dag. For det første er brugerne blevet mere kræsne og kvalitetsbevidste, og en hjemmeside med et ikke-brugervenligt design vil hurtigt miste besøgende og vurderes som dårlig online marketing. Derudover handler hjemmeside design i dag også om at alt skal være optimeret, lige fra design, farver og fonts til de tekniske koder, mobiloptimering og seo optimering. En hjemmeside kan i dag også bruges til meget mere end blot et online visitkort. En virksomheds hjemmeside bør ikke anses som en separat platform, men interageres i online marketing strategien, og bruges til at fortælle besøgende om produkter og services, fremme særlige tilbud, forbedre kundeservicen og give nyttige oplysninger. I forlængelse af at bruge hjemmesiden som en del af online marketing strategien, skal den naturligvis kædes sammen med virksomhedens sociale medier og andre online marketing tiltag.

WEBSHOPS

E-handel eller webshops har mange fordele i forhold til de traditionelle forretningsmodeller. Ikke mindst har de lavere faste omkostninger, og kan nå et meget bredere publikum end en traditionel, fysisk butik. Derfor er der også rigtig mange virksomheder der med tiden har taget mediet til sig, men det er en meget konkurrencepræget verden, og for at være effektiv og succesrig, er man nødt til hele tiden at være i toppen og lave eminent online marketing. Det gælder uanset om man er en stor eller lille virksomhed. Internettet er i konstant bevægelse, og der skal ikke meget online ferie til, før man ser sine resultater dale. Derfor er det også vigtigt at ens webshop hele tiden er brugeroptimeret, har et optimalt design, har en god seo optimering, er sikker at bruge med mere.

GRAFISK DESIGN

Grafisk design kan være mange ting, men vores indtryk er at mange stadig tænker traditionelle reklamer, flyers, plakater og lignende, når de hører “grafisk design” brugt om et stykke arbejde. Men i takt med at online marketing kom til verden og senere overtog store dele af marketing branchen, er grafisk design rykket med og er i dag en vigtig brik af enhver online marketing handling. Virksomheders hjemmesider skal være brugeroptimerede og interessante at kigge på, rent grafisk. De sociale medier skal ikke kun give værdi og kommunikation, men skal også fange og drage øjet. Ja, selv i SEO arbejde, kan der være elementer af grafisk design, når der SEO optimeres billeder. Grafisk design er altså kommet for at blive, og skal bestemt ikke undervurderes. Heller ikke i online marketing.

SOCIALE MEDIER

Ingen online marketing uden de sociale medier. De sociale online kanaler har taget verden med storm, og brugerandelen er eksploderet. Selv vores bedsteforældre er hoppet med på bølgen, og det betyder naturligvis også at man som virksomhed bliver nødt til at tage online kommunikationen til sig. Vi vil næsten gerne garantere at der ikke findes en virksomhed, som ikke bør være på minimum et socialt medie. Om det så er Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn … Alle kanaler giver jer en mulighed for at kommunikere direkte med både eksisterende og nye målgrupper og markeder. Samtidig med brugerkommunikationen kan de sociale medier også inddrages i mere traditionel online marketing, i form af reklamer på andre hjemmesider, som jeres målgruppe sandsynligvis vil besøge, affiliate links og sponsorerede blog posts og opslag.

APP UDVIKLING

Apps er en kreativ og innovativ måde at udvikle jeres virksomheds online marketing på. Udover at have en app der kan fungere som en forlænget webshop, er der også mulighed for at have mere informationsrige apps eller apps der hjælper med at løse et problem, som jeres kundegruppe måtte have. I dag findes der et hav af apps på markedet. Mange af dem er rigtig gode, men mange af dem er også mindre godt udført. Og især som dansk virksomhed er det let at skille sig ud på markedet, da mange danske virksomheder stadig ikke har opdaget mulighederne i at have online marketing via sin egen app. Så hvorfor ikke være first mover og sætte standarden højt, samt blive en af de mest etablerede problemknusere for jeres kundegruppe? Udvikling af apps kan være en omhyggelig og tidskrævende proces, især hvis det skal gøres ordentligt. Men hvis I har ideen, har vi hos SoftwareDanmark tiden og teknikken, som vil sætte jeres virksomhed på landkortet over suveræne apps. Og vi programmerer og designer naturligvis til både iPhone og Android og til forskellige typer tablets.

SEO OPTIMERING

Vi ville være en virkelig dårlig it virksomhed, hvis vi glemte vores SEO optimering. Når vi taler om online marketing er SEO én af de absolut bedste måder at få synlighed på. God SEO, der udføres korrekt og hele tiden optimeres, vil få virksomheden til at fremstå højere i placeringerne på søgemaskinerne, hvilket er en troværdig og effektiv måde at skabe øget trafik til sin hjemmeside. Godt SEO arbejde og gode SEO resultater kan ikke skaffes med snyd eller lette løsninger, dertil er Googles algoritmer blevet alt for smarte, men arbejder man fokuseret og konsekvent med de rette metoder, kan man skabe resultater som vil øge mængden af besøgende på hjemmesiden, og dermed også den potentielle kundegruppe betydeligt. SEO bør altid – uden undtagelse – være en del af en effektiv online marketing strategi.

ADWORDS

Adwords er stadig et af de absolut mest brugte midler og elementer inden for online marketing. De betalte annoncer man kan oprette hos Google, Yahoo og andre store søgemaskiner er nærmest blevet obligatoriske elementer hos enhver virksomhed med bare lidt budget til online marketing, og de små annoncer, der vises øverst og nederst i søgeresultatet, kan da også skabe en markant øget opmærksomhed om jeres virksomhed og hjemmeside. Men selvom Adwords er så hyppigt brugt, er det stadig ikke et medie, der kan bruges i blinde. Adwords annoncer skal tilrettes, optimeres og udføres kreativt, hvis de skal have en optimal virkning. Der skal arbejdes med visningen inden for landsdele, sprog og bestemte søgeord, og som med al anden online marketing er søgeord netop et af hovedbegreberne. Hvis ikke man tilpasser sine Adwords annoncer til de rette søgeord, bliver det til penge ud af vinduet, og da hver annonce kan koste fra alt mellem 50 øre og til over 100 kr. per klik, afhængig af populariteten på det søgeord man har valgt at annoncere på, kan det hurtigt løbe op.

HVILKEN ONLINE MARKETING SOFTWAREDANMARK TILBYDER

SoftwareDanmark er eksperter i online marketing, og den viden vi besidder vil vi hjertens gerne dele med andre. Derfor tilbyder vi også både online marketing og marketing rådgivning som en del af vores serviceydelser. Gennem de sidste år har vi rådgivet virksomheder, når der skal træffes klare beslutninger inden online marketing, og vi har været sparringspartnere for adskillige firmaer der har haft behov for et ekstra sæt øjne til hvordan de kunne forny og videreudvikle de digitale tiltag. I vores online marketing foretager vi altid en strategisk analyse af det digitale forretningsområde og potentiale, samt udarbejder den taktiske plan, således at kunden når det ønskede mål. Dette gør vi fordi vi ved at det er den eneste rigtige start, og at det er en strategi der vil give både overblik og tryghed for kunden. Det sparer tid og med en korrekt planlægning og et velbevaret overblik kan alle skabe en online marketing strategi der sætter gang i forretningen. Vores online marketing rådgivning kan fungere på flere måder. Vi kan enten overtage hele marketingfunktionen, og lave en 360 graders marketingløsning for jeres virksomhed på alle relevante kanaler og med de elementer I ønsker at bruge. Dette er en såkaldt outsourcing model, hvor I betaler os for at skabe de gode resultater uden at I selv behøver at gøre noget. Alternativt kan vi fungere som en fast tilknyttet rådgiver for virksomhedens ledere og marketingansvarlige, og så tilbyder vi vores kompetencer, samt know-how og værktøjer i det omfang I har behov for det. Helt simpelt kan vi sige at SoftwareDanmark tilbyder:
 • Fastlæggelse af 360° online strategi (tiltræk-, konverter- og bibehold kunderne)
 • Eksekvering af online strategier
 • Fastlægge optimal fordeling af online budgettet
 • Opsætning af mål (KPI’er)
 • Second opinion på dine nuværende leverandørs arbejde
 • Analyse af virksomhedens indsats på de sociale medier, herunder valg af medie, strategi og implementering
 • Rådgivning om valg af digitale indsatsområder ift. virksomhedens KPI’er
 • Trafikgenerering og opsamling af leads, herunder permision-indsamling og targeting
 • Internt kompetenceløft
 • Content marketing – Strategi, sparring, positionering og måling
Størstedelen af den gennemsnitlige forbruger, er ligeglad med om at brand forsvinder i morgen. Forbrugerne knytter sig ikke længere til et specifikt brand, men til en løsning på deres aktuelle behov. Det er blandt andet denne tendens vi arbejder med at ændre, når vi arbejder med online marketing. Inhouse har vi ansat både designere, programmører og udviklere, tekstforfattere, konceptudviklere, online marketing specialister og SEO specialister. Derudover råder vi over en bred vifte af kompetencer i vores netværk af specialister, som vi henter ind efter behov. Dette gør os til et af branchens stærkeste online marketing bureauer, fordi vi har alle kompetencer inhouse og giver vores kunder direkte adgang til vidensdeling, ekspertise og service.

BRUG FOR MERE HJÆLP?


Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 72 200 333 eller ved at skrive til info@softwaredanmark.dk.

  Få et uforpligtende Tilbud indenfor 48 timer


  SOFTWAREDANMARK TILBYDER OGSÅ

  Tekstforfatning

  Vores dygtige tekstforfattere kan udarbejde alle former for salgstekster, fra hjemmesidetekster til blogindlæg og brochurer.

  Vores dygtige tekstforfattere kan udarbejde alle former for salgstekster, fra hjemmesidetekster til blogindlæg og brochurer.

  Læs mere

  Oversættelse

  Vi klarer også oversættelser fra dansk til engelsk og omvendt. Er du interesseret i andre sprog, så kontakt os for nærmere aftale.

  Vi klarer også oversættelser fra dansk til engelsk og omvendt. Er du interesseret i andre sprog, så kontakt os for nærmere aftale.

  Læs mere

  Online marketing strategi

  Hos SoftwareDanmark er vi stolte af at være et 360 graders marketing bureau, der arbejder med alle grene af virksomheders online marketing strategi.

  Hos SoftwareDanmark er vi stolte af at være et 360 graders marketing bureau, der arbejder med alle grene af virksomheders online marketing strategi.

  Læs mere

  Retargeting

  Hvad kan retargeting gøre for jer? Retargeting tillader jer at få det rette budskab ud, til den rette person, på det rette tidspunkt.

  Hvad kan retargeting gøre for jer? Retargeting tillader jer at få det rette budskab ud, til den rette person, på det rette tidspunkt.

  Læs mere
  Call-Icon